Är online redigeraren kompatibel med mobila enheter?

För närvarande så fungerar inte online redigeraren på mobila enheter.

Vissa av de design som skapas i online redigeraren kräver uppladdning av tung och tekniskt krävande grafik.

För att säkerställa att det hela utförs på ett smidigt och effektivt sätt för alla våra användare så har vi tagit beslutat om att för närvarande ej erbjuder stöd för smarttelefoner och surfplattor vilka bygger på iOS- och Android-operativsystemen.

Online redigeraren är tillgänglig för de vanligaste webbläsarna med den senaste uppdateringen vilka återfinns på macOS, Windows och vissa Linux-operativsystem.