Werkt de box editor ook op mobiele apparaten?

Op dit moment werkt de box editor niet op mobiele apparaten.

Sommige design die in de box editor gemaakt worden vereisen het uploaden van zwaren en technisch veeleisdende grafische elementen. Om dit zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen voor alle gebruikers, hebben we besloten om smartphones en tablets die op iOS en Android draaien niet te ondersteunen.

De box editor is beschikbaar voor alle populair en up-to-date browsers voor macOS, Windows en bepaalde Linux besturingssystemen.