Werkt de box editor ook op mobiele apparaten?

Op dit moment werkt de box editor niet op mobiele apparaten.

Sommige designs die in de box editor gemaakt worden vereisen het uploaden van zware en technisch veeleisende grafische elementen. Om dit zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen voor alle gebruikers, hebben we besloten om smartphones en tablets die op iOS en Android draaien niet te ondersteunen.

De box editor is beschikbaar voor alle populaire en up-to-date browsers voor macOS, Windows en bepaalde Linux besturingssystemen.