Go shopping on your local site

or choose another country
Welke kleuren zie ik in de editor?

In de editor zie je RGB-kleuren. Helaas ondersteunen internet browsers geen CMYK-kleurbereik en zullen we alle kleuren om moeten zetten in RGB-kleuren. Alle bestanden die je uploadt in de editor worden omgezet naar de RGB-modus om een voorvertoning in een webbrowser mogelijk te maken.

Werkt de box editor ook op mobiele apparaten?

Op dit moment werkt de box editor niet op mobiele apparaten.

Sommige designs die in de box editor gemaakt worden vereisen het uploaden van zware en technisch veeleisende grafische elementen. Om dit zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen voor alle gebruikers, hebben we besloten om smartphones en tablets die op iOS en Android draaien niet te ondersteunen.

De box editor is beschikbaar voor alle populaire en up-to-date browsers voor macOS, Windows en bepaalde Linux besturingssystemen.

Choose other country
We hebben geen ondersteuning voor jouw taal in het Pro Aanbod.
Je zult doorverwezen worden naar de Engelse versie van de pagina.
Wat is Packhelp Pro?
  • Kwantumkortingen voor verpakkingen
  • Advies van verpakkingsexperts
  • Advies van verpakkingsexperts