Kan ik mijn eigen design toevoegen?

Zeker!  Selecteer je product en kies de juiste maat en het aantal. Onder de knop “Kies materiaal en stijl” zie je een link met de tekst: “Op een sjabloon ontwerpen (AI, PDF)” .  Via deze link kun je een slabloon downloaden. In dit sjabloon kun je je eigen ontwerp als PDF-bestand of Adobe Illustrator-bestand invoegen. Vervolgens upload je deze op dezelfde pagina eenvoudig in onze 3D editor. Zorg er wel voor dat je onze richtlijnen volgt.