Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Als je je wachtwoord vergeten bent, kun je het opnieuw instellen. Dit doe je door:

1. De box editor te openen.
  2. Te klikken op de Login link in de rechter bovenhoek.
  3. In het scherm dat opent te klikken op Wachtwoord opnieuw instellen.
  4. Je e-mailadres in te typen en te klikken op Wachtwoord opnieuw instellen.
  5. Je mailbox te controleren en de instructies die in de mail staan op te volgen.

Als je geen berichten ontvangt op het e-mailadres dat je bij het aanmelden hebt gebruik, neem dan contact met ons op.